Csemege kacsabegyben kolbasz - łagodna kiełbasa "kacze gardło"
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Csemege kacsabegyben kolbasz - łagodna wieprzowa kiełbasa kacze gardło
Tradycyjna domowa kiełbasa suszona, wytwarzana wg rodzinnych tradycji produkcji wędlin bez dodatków konserwantów
Składniki:
wieprzowina, słonina wieprzowa, mielona papryka, sól kuchenna, czosnek, czarny mielony pieprz, mielony kminek, gałka muszkatołowa
Na 100g wyrobu 139g mięsa wieprzowego
Energia/100g - 2126kJ/506kcal tłuszcz 34g ( w tym tłuszcze nasycone 9,2g), węglowodany 1,4g(w tym cukry 0,4g) białko 23,5g, sól 3,1g
Warunki przechowywania: suche miejsce, gdzie jest to możliwe zawieszone, temp. przechowywania do + 18 stopni
Termin przydatności - minimum 14 dni od daty zakupu.
Dostawy z Węgier są w każdą środę.
W przypadku gdy nie mamy już na miejscu produktu by wysyłka nastąpiła na drugi dzień od złożenia zamówienia wysyłka następuje w każdy czwartek po dostawie.
Wędlin nie wysyłamy w piątki by nie leżały na sortowniach
„Opinie pochodzą tyko od zalogowanych klientów, ale nie weryfikujemy, czy kupili dany produkt. Wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.”