Bio pasta paprykowa ostra 200g - Bio csipős rozsa
Opis
Bio csipős rozsa - Pasta paprykowa ostra 200g
BIO pasta paprykowa pikantna
składniki; bio papryka 58,33%, bio papryka pikantna 11,67%, sól kuchenna 30%
nie zawiera alergenów
Średnia wartość odżywcza:
Wartość energetyczna 103 kJ / 24 kcal / 100g
Węglowodany 4g / 100g
Białko 1g / 100g
Sól 30g / 100g
Spożycie cukru - Nie zawiera dodatku cukru
Wegetariańska - Wegańska
Bez glutenu Tak
Certyfikat ekologiczny Tak
Nie zawiera orzechów, orzeszków ziemnych i sezamu Tak
Bez laktozy Tak
Bez jajek Tak
Bez soi Tak
Nie zawiera ryb, mięczaków i dwutlenku siarki Tak
Wolne od GMO Tak
„Opinie pochodzą tyko od zalogowanych klientów, ale nie weryfikujemy, czy kupili dany produkt. Wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.”
SŁAWOMIR POPOWICZ
Smaczna, ale na mój gust za słona