Csabai langolt kolbasz - kiełbasa podpalana 300g
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Csabai langolt kolbasz - kiełbasa podpalana 300g
Składniki: mięso wieprzowe, słonina wieprzowa, skórki wieprzowe, mieszanina soli azotynowych(sól jadalna, konserwant azotan sodu), zestaw przypraw ( przyprawy i ekstrakty przypraw, dextroza, maltodekstryna, antyoksydanty ( kwas askorbinowy)), białko wieprzowe, kultura bakterii, naturalne jelito.
Energia/100g - 2010kJ/486kcal tłuszcz 45g ( w tym tłuszcze nasycone 19,50g), węglowodany <0,5g(w tym cukry <0,5g) białko 20g, sól 3,60
100g produktu gotowego - 115g mięsa wieprzowego
Warunki przechowywania: suche miejsce, gdzie jest to możliwe zawieszone, temp. przechowywania do + 20 stopni
Termin przydatności - minimum 14 dni od daty zakupu.
Dostawy z Węgier są w każdą środę.
W przypadku gdy nie mamy już na miejscu produktu by wysyłka nastąpiła na drugi dzień od złożenia zamówienia wysyłka następuje w każdy czwartek po dostawie.
Wędlin nie wysyłamy w piątki by nie leżały na sortowniach
„Opinie pochodzą tyko od zalogowanych klientów, ale nie weryfikujemy, czy kupili dany produkt. Wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.”