Cukierki czekoladowe 5 smaków bez cukru - Szaloncukor válogatás édesítőszerrel - 5 féle ízben 170g
Opis
Cukierki czekoladowe 5 smaków bez cukru - Szaloncukor válogatás édesítőszerrel - 5 féle ízben 170g
Smaki w pudełku upominkowym: Czekolada mleczna nadziewana kremem z orzechów laskowych; Ciemna czekolada nadziewana kremem czekoladowym; Ciemna czekolada nadziewana kremem pomarańczowym; Ciemna czekolada nadziewana kremem wiśniowym; Czekolada mleczna nadziewana kremem kokosowym
Składniki: gorzka czekolada z substancją słodzącą 35% (masa kakaowa, substancja słodząca: maltitol, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa, aromat: naturalna wanilia), czekolada mleczna z substancją słodzącą 25% (substancja słodząca: maltitol, tłuszcz kakaowy, odtłuszczone mleko w proszku, miazga kakaowa , emulgator: lecytyna sojowa, smak: naturalna wanilia), biała czekolada z substancją słodzącą 14% (substancja słodząca: maltitol, masło kakaowe, tłuste mleko w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, aromat: naturalna wanilia), orzechy laskowe 5%, pasta kokosowa 4,4%, substancja słodząca: sorbitol, śmietanka, koncentrat soku pomarańczowego 2,8%, koncentrat wiśniowy 2,5%, bezwodny tłuszcz mleczny, substancja zagęszczająca 1,4%, masło kakaowe, woda pitna, substancja konserwująca: sorbinian potasu, cynamon, aromat: aromat olejku pomarańczowego.
Może zawierać śladowe ilości innych orzechów, jaj i glutenu!
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć działanie przeczyszczające. Zawiera naturalnie występujące cukry. Nie zawiera dodatku cukru.
Zawartość masy kakaowej w gorzkiej czekoladzie: co najmniej 54%
Zawartość masy kakaowej w czekoladzie mlecznej: co najmniej 33,9%
Zawartość masy kakaowej w białej czekoladzie: co najmniej 30,6%
Średnia wartość odżywcza w 100g produktu:
Energia
1982kJ/479kcal
Tłuszcz 36,6 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 21,4 g
Węglowodan 43,5 g
z których cukrów 6,2g
z jakich polioli 35,4 g
Błonnik 4,6 g
Białko 5,5 g
Sól 0,1 g
„Opinie pochodzą tyko od zalogowanych klientów, ale nie weryfikujemy, czy kupili dany produkt. Wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.”