Gyulai langolt kolbasz - kiełbasa regionalna Gyulai 250g
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Gyulai kolbasz - kiełbasa regionalna Gyulai - waga parki około 250g
Miękka, lekko "podpiekana" nie wędzona
Składniki: mięso wieprzowe, słonina, sól kuchenna, papryka, przyprawy, ekstrakty przypraw, dextroza, przeciwutleniacz (E301, E330), utrwalacz E250
100g produktu gotowego to 134g wieprzowiny
Energia/100g 1919kJ/463kcal: tłuszcz 41,00g(w tym tłuszcze nasycone 17,00g), węglowodany 0,70g(w tym cukry 0,03g), białko 23,00g, sól 3,30
Dostawy z Węgier są w każdą środę.
W przypadku gdy nie mamy już na miejscu produktu by wysyłka nastąpiła na drugi dzień od złożenia zamówienia wysyłka następuje w każdy czwartek po dostawie.
Wędlin nie wysyłamy w piątki by nie leżały na sortowniach
„Opinie pochodzą tyko od zalogowanych klientów, ale nie weryfikujemy, czy kupili dany produkt. Wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.”