Gyulai langolt kolbasz - kiełbasa regionalna Gyulai (podpalana) 250 gr

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 18,00 zł 18.00
  ( 1 kg = 72,00 zł )
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
ilość szt.
Zyskujesz 2 pkt [?]
dodaj do przechowalni

Opis

Gyulai langolt kolbasz - kiełbasa regionalna Gyulai (podpalana)  - waga parki około 250gr

Miękka, lekko "podpiekana" nie wędzona

Składniki: mięso wieprzowe, słonina, sól kuchenna, papryka, przyprawy, ekstrakty przypraw, dextroza,  przeciwutleniacz (E301, E330), utrwalacz E250
100g produktu gotowego to 134g wieprzowiny
Energia/100g 1919kJ/463kcal: tłuszcz 41,00g(w tym tłuszcze nasycone 17,00g), węglowodany 0,70g(w tym cukry 0,03g), białko 23,00g, sól 3,30 

Termin przydatności - minimum 21 dni od daty zakupu.

Dostawy z Węgier są w każdą środę.

W przypadku gdy nie mamy już na miejscu produktu by wysyłka nastąpiła na drugi dzień od złożenia zamówienia wysyłka następuje w każdy czwartek po dostawie. 

Wędlin nie wysyłamy w piątki by nie leżały na sortowniach

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl