Pasta czosnkowa 2600g
Opis
Kremy czosnkowe i cebulowe są niezwykle łatwe w dodawaniu i przechowywaniu, a ich zastosowanie jest bardzo różnorodne. Ich dużą zaletą jest to, że są wytwarzane w procesie, który pomaga zachować aromat świeżego czosnku lub cebuli i odciąża użytkowników od niewygodnego zadania czyszczenia i krojenia cebuli.
składniki; czosnek (70%), woda, sól (11,5%), olej roślinny, modyfikowana skrobia kukurydziana, kwasek cytrynowy, środek zagęszczający (guma ksantanowa), środki konserwujące (pirosiarczyn potasu, sorbinian potasu) zawiera dwutlenek siarki
Energia/100g 455kJ/109kcal tłuszcz 4,0g (w tym tłuszcze nasycone 0,5g)węglowodany14g, (w tym cukry 13g), błonnik 3,5g, białko 2,0g, sól 11,5g
Składniki alergenne są wyróżnione.
Pasta cebulowa: składniki; cebula surowa(82%), sól jadalna, raf. olej słonecznikowy, modyfikowana skrobia, kwas dietetyczny (kwas cytrynowy), środek zagęszczający (żywica ksantanowa), konserwanty (pirosiarczyn potasu, sorbinian potasu)
Energia/100g 451kJ/108kcal tłuszcz 4,8g (w tym tłuszcze nasycone 0,6g),węglowodany 13g, (w tym cukry 11g), błonnik 3,3g, białko 1,5g, sól 11,5g, białko 6,9g, sól 11,5g
Warianty opakowania pasty czosnkowej:
2600g - wiadro
5000g - wiadro
Warianty opakowania pasty cebulowej:
2600g - wiadro sos cebulowy do kanapek
5000g - wiadro pasta cebulowa
Informacje i zamówienia na maila biuro@wegierskapapryka.pl
„Opinie pochodzą tyko od zalogowanych klientów, ale nie weryfikujemy, czy kupili dany produkt. Wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.”