Węgierska kiełbasa extra ostra z chili skorpion 220g - Békési moruga kolbász
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Békési moruga kolbász - kiełbasa extra ostra z chili skorpion - waga połowy pęta około 220g
Kroimy pęto kiełbasy na pół i pakujemy vacuum
Jest wytwarzana z wieprzowiny według oryginalnej receptury Istvána Kovácsa z Békés, a dodatek Trinidad Scorpion Moruga Chili nadaje jej charakterystyczny smak. Dojrzewa przez 40 dni. Mocno pikantna kiełbaska.
Składniki: wieprzowina, słonina, sól, papryka słodka, Trinidad papryka skorpion, przyprawy
Energia/100g 1727kJ/417kcal; tłuszcz 37,84g (w tym tłuszcze nasycone 14,43g), węglowodany 1,02g(w tym cukry 0,47g), białko 24,86g, sól 3,6g
100 gram wyrobu gotowego powstało ze 126g wieprzowiny
Warunki przechowywania: suche miejsce, gdzie jest to możliwe zawieszone, temp. przechowywania do + 20 stopni
Termin przydatności - minimum 14 dni od daty zakupu.
Dostawy z Węgier są w każdą środę.
W przypadku gdy nie mamy już na miejscu produktu by wysyłka nastąpiła na drugi dzień od złożenia zamówienia wysyłka następuje w każdy czwartek po dostawie.
Wędlin nie wysyłamy w piątki by nie leżały na sortowniach
„Opinie pochodzą tyko od zalogowanych klientów, ale nie weryfikujemy, czy kupili dany produkt. Wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.”
Hans
Bardzo dobra i bardzo ostra
Piotr Mucha
Zamówiłem ją drugi raz, jest wspaniała, wyrazista i bardzo ostra, ale nie tak żeby nie czuć smaku, kiełbasa z charakterem.
Bartek
J/w, bardzo dobra i bardzo ostra.