do kasy suma: 0,00 zł

Ostatnie wysyłki przed świętami będą we czwartek dnia 28.03.2024 z dostawą na piątek 29.03.2024

Zamówienia dla produktów surowych lub produktów "na zamówienie" prosimy składac do poniedziałku 25.03.2024 do godziny 11.00

 

Węgierska kiełbasa łagodna z Mangalicy 180g - Békési mangalica kolbász

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 17,90 zł
bez kosztów dostawy
  (1 kg = 99,44 zł )
17.90
ilość szt.
Zyskujesz 2 pkt [?]

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Ocena: 5
Producent: Békés Húsfeldolgozó Kft.
Kod produktu: 09BK/9944/P

Opis

Węgierska kiełbasa łagodna z Mangalicy 180g - Békési mangalica kolbász ( połowa parki)

Oparta na oryginalnej recepturze Istvána Kovácsa z Békés, robiona z rodzimej wieprzowiny Mangalica.
Dominuje w niej kminek cały i mielony, nadziewany w wieprzowe jelito cienkie, co w dużym stopniu wpływa na doskonały smak podczas 40-dniowego dojrzewania.

Składniki:

Mięso mangalicy, słonina mangalicy, słonina wieprzowa, łagodna papryka, sól, przyprawy

w 100g gotowego wyrobu 121g mięsa mangalicy

Energia/100g 1727kJ/417kcal; tłuszcz 37,84g (w tym tłuszcze nasycone 14,43g), węglowodany 1,02g(w tym cukry 0,47g), białko 24,86g, sól 3,6g

Warunki przechowywania: suche miejsce, gdzie jest to możliwe zawieszone, temp. przechowywania do + 20 stopni

Termin przydatności - minimum 14 dni od daty zakupu.

Dostawy z Węgier są w każdą środę.

W przypadku gdy nie mamy już na miejscu produktu by wysyłka nastąpiła na drugi dzień od złożenia zamówienia wysyłka następuje w każdy czwartek po dostawie. 

Wędlin nie wysyłamy w piątki by nie leżały na sortowniach

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

„Opinie pochodzą tyko od zalogowanych klientów, ale nie weryfikujemy, czy kupili dany produkt. Wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.”

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl