Węgierska kiełbasa regionalna Gyulai 250g - Csabai Gyulai paros kolbasz
Cena regularna:
towar niedostępny

Opis
Csabai Gyulai paros kolbasz - kiełbasa regionalna Gyulai 250g lekko pikantna
Składniki: wołowina, boczek wieprzowy, mieszanka soli azotynowych [sól kuchenna, substancja konserwująca (azotyn sodu)], mieszanka ziół (przyprawy, ekstrakty przypraw, sól kuchenna), białko wieprzowe, przeciwutleniacz (ekstrakt z rozmarynu).
Energia/100g - 2184kJ/528kcal tłuszcz 47g (w tym tłuszcze nasycone 17,5g), węglowodany <0,5g(w tym cukry <0,5g) białko 26g, sól 3,52g
100g produktu gotowego - 150g mięsa wieprzowego
Warunki przechowywania: suche miejsce, gdzie jest to możliwe zawieszone, temp. przechowywania do + 20 stopni
Termin przydatności - minimum 14 dni od daty zakupu.
Dostawy z Węgier są w każdą środę.
W przypadku gdy nie mamy już na miejscu produktu by wysyłka nastąpiła na drugi dzień od złożenia zamówienia wysyłka następuje w każdy czwartek po dostawie.
Wędlin nie wysyłamy w piątki by nie leżały na sortowniach
„Opinie pochodzą tyko od zalogowanych klientów, ale nie weryfikujemy, czy kupili dany produkt. Wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.”