Węgierskie salami paprykowe ostre z suma - Hal szalami csipős 450g
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Niestety nie dobrych informacji ciąg dalszy. Po śmierci właściciela Pana Józsefa Balatoni produkcja i sprzedaż zostały wstrzymane. Firma zastała prawdopodobnie wystawiona na sprzedaż. Nie mamy informacji co będzie dalej. Na miejscu w magazynie mamy jeszcze produkty w niewielkich ilościach, po sprzedaży których produkty będą niedostępne nie wiadomo na jak długo i nie wiadomo czy jeszcze będą w produkcji. Będzie to uzależnione od tego czy produkcja w obecnej formie i recepturach będzie jeszcze kontynuowana czy też będzie to całkiem coś nowego. Będziemy informować na bieżąco.
Węgierskie salami paprykowe ostre z suma - Hal szalami csipős - waga sztuki około 450g
Południowoafrykański sum. Jest lekkostrawny, bogaty w witaminy i ubogi w cholesterol.
składniki: mięso suma, tłuszcz wołowy, sól kuchenna, ostra papryka, przyprawy, substancja konserwująca (azotyn sodu)
Energia/100g - 1921kJ/464kcal tłuszcz 39,50g ( w tym tłuszcze nasycone 13,71g), węglowodany 1,04g(w tym cukry 0,38g) białko 25,96g, sól 3,83, sód 1,53g, skrobia 0,66g
100g produktu gotowego - 130g mięsa suma
Warunki przechowywania: suche miejsce, gdzie jest to możliwe zawieszone, temp. przechowywania do + 20 stopni
Termin przydatności - minimum 21 dni od daty zakupu.
Dostawy z Węgier są w każdą środę.
W przypadku gdy nie mamy już na miejscu produktu by wysyłka nastąpiła na drugi dzień od złożenia zamówienia wysyłka następuje w każdy czwartek po dostawie.
Wędlin nie wysyłamy w piątki by nie leżały na sortowniach
„Opinie pochodzą tyko od zalogowanych klientów, ale nie weryfikujemy, czy kupili dany produkt. Wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.”