Najlepsza wieprzowina trafia do naszych kiełbasek, które doprawiamy wyselekcjonowaną węgierską czerwoną papryką, a następnie powoli wędzimy w prawdziwym dymie z drewna bukowego. Po trzech dniach w wędzarni kiełbasy są gotowe do suszenia, podczas którego smaki dojrzewają przez kilka tygodni. Dzięki temu każdy kęs suszonej kiełbasy będzie prawdziwie przenikliwym przeżyciem smakowym. Produkcja kiełbas w Békéscsaba sięga ponad 100 lat wstecz, a my kontynuujemy tę wielowiekową tradycję i wiedzę. Nasze wędliny robimy z miłością, pasją i starannie dobranymi składnikami, które charakteryzują niezapomniane smaki Csabahús.
Csabahus
Csabai szarazkolbasz - kiełbasa suszona 250g
Csabai szarazkolbasz - kiełbasa podsuszana 250g
Dostępność: brak towaru
Csabai Mangalica szarazkolbasz 200g - kiełbasa suszona z mangalicy 200g
Csabai Mangalica szarazkolbasz 200g - kiełbasa suszona z mangalicy 200g
Dostępność: brak towaru
Csabai langolt kolbasz - kiełbasa podpalana 300g
Csabai langolt kolbasz - kiełbasa podpalana 300g
Dostępność: brak towaru