






Csabai cserkesz csipos kolbasz - kiełbasa czerkieska pikantna ( kabanos) 200g

Csabai cserkesz csipos kolbasz - kiełbasa czerkieska pikantna ( kabanos) 200g
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Csabai cserkesz kolbasz - kiełbasa czerkieska ( kabanos) 200g

Csabai cserkesz kolbasz - kiełbasa czerkieska ( kabanos) 200g
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Csabai fokhagymas snack - snacki czosnkowe 100g

Csabai fokhagymas snack - snacki czosnkowe 100g łagodne
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Csabai Gyulai paros kolbasz - kiełbasa regionalna Gyulai 250g

Csabai Gyulai paros kolbasz - kiełbasa regionalna Gyulai 250g
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Csabai Jalapenos snack - snacki pikantne z chili jalapeno 100g

Csabai Jalapenos snack - snacki pikantne z chili jalapeno 100g
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Csabai langolt kolbasz - kiełbasa podpalana 300g

Csabai langolt kolbasz - kiełbasa podpalana 300g
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Csabai Mangalica kolbasz 200g - kiełbasa suszona z mangalicy 200g

Csabai Mangalica kolbasz 200g - kiełbasa suszona z mangalicy 200g
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Csabai snack - snacki łagodne 100g

Csabai snack - snacki łagodne 100g
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Csabai snack csipos - snacki pikantne 100g

Csabai snack csipos - snacki pikantne 100g
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Produkcja kiełbas w Békéscsaba sięga ponad 100 lat wstecz, my kontynuujemy tę wielowiekową tradycję i wiedzę. Nasze wędliny produkujemy z miłością, pasją i starannie dobranymi składnikami, które charakteryzują niezapomniane smaki Csaby.
Tradycyjna kiełbasa produkowana przez Csabai to wyjątkowe połączenie wiedzy, historii i idealnych warunków geograficznych. Historia produkcji kiełbas w Békéscsaba sięga XIX wieku. można prześledzić wstecz do stulecia. To właśnie wtedy rozwinął się typowy smak i właściwości kiełbasy. Każde pasmo kiełbasy Csabai wykonane jest z wysokiej jakości wieprzowiny.
Najlepsza wieprzowina trafia do naszych kiełbas, które doprawiamy wyselekcjonowaną czerwoną papryką, a następnie powoli wędzimy w prawdziwym dymie z drewna bukowego. Po trzech dniach w wędzarni kiełbasy są gotowe do suszenia, podczas którego smaki dojrzewają przez kilka tygodni. Dzięki temu każdy kęs suchej kiełbasy będzie naprawdę wciągającym przeżyciem smakowym